Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Sopot tuż przy plaży

Adres obiektu Karlikowska 15, 81-862 Sopot
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Jacek
Dodano: 2017-08-17
Pobyt od: 2017-08-08 do 2017-08-15 IP: xx.248.138.83
 
 
    

Z wielką przyjemnością wystawiam satysfakcjonujący komentarz dla Pana Szczepana :-) Wszystko tak jak w opisie, a właściciel sympatyczny jak najlepszy brat :-) Lokalizacja bomba- wszędzie blisko !!! Szczególnie z dzieckiem- do plaży przysłowiowy "rzut beretem". Polecam każdemu to mieszkanie, a my sami na pewno skorzystamy. Dziękuję i pozdrawiam.


 
 

Marzena
Dodano: 2017-07-26
Pobyt od: 2017-07-16 do 2017-07-23 IP: xxx.67.198.186
 
 
    

Mieszkanie godne polecenia. Położone w cichym miejscu, blisko plaży. Bardzo czyste i super wyposażone. Rewelacyjny kontakt z właścicielem. Z miłą chęcią wrócimy do Sopotu i na pewno w to samo miejsce. Gorąco polecam!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-07-28 13:19:44
Dziękuję Pani Marzeno za sympatyczną opinię. Serdecznie zapraszamy ponownie!
 
 

Dorota
Dodano: 2017-01-23
Pobyt od: 2016-07-15 do 2016-07-30 IP: xx.254.144.42
 
 
  

Było super. Blisko do plaży, miły i uprzejmy właściciel. Dobrze wyposażone mieszkanko :)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-07-24 12:00:47
Pani Doroto. Dziękuję za opinię. Goszczenie Was to przyjemność. Mam nadzieję, że za rok znowu się zobaczymy. Wszystkiego dobrego!
 
 

Aśka
Dodano: 2016-08-16
Pobyt od: 2016-07-23 do 2016-07-31 IP: xxx.98.124.56
 
 
 

rewelacyjnie położone mieszkanie bardzo czyste i rewelacyjnie wyposażone (łącznie z parawanami, ręcznikami) . Kontakt z właścicielem bez problemów. Gorąco polecamy na wyjazd z dziećmi i nie tylko :)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-16 16:45:36
Fajnie, że się Wam podobało :) Dziękuję za opinię i zapraszam ponownie.
 
 

Kaśka
Dodano: 2013-08-19
Pobyt od: 2013-08-15 do 2013-08-18
 
 
   

Miałam przyjemność korzystania z apartamentu ,,Pod Brooklińskim,, Doskonała lokalizacja. Blisko plaży i centrum jednocześnie. Bardzo sympatyczny kontakt z właścicielem mieszkania. POLECAM!!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-08-20 11:52:56
Nam również miło było ponownie Panią gościć. Do zobaczenia.
 
 

Iwona z rodziną
Dodano: 2013-08-17
Pobyt od: 2013-07-26 do 2013-08-08
 
 
 

Miałam przyjemność korzystać z apartamentu "Pod Mostem". Było przytulnie, miło, wygodnie, dysretnie, w przystępnej cenie i ... z uśmiechem! a przecież to najważniejsze. Czuliśmy się jak stali klienci, mimo że byliśmy tutaj pierwszy raz. Noclegi godne polecenia!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-08-20 11:53:43
Bardzo dziękujemy Pani Iwono za tak przychylny komentarz. Zapraszamy ponownie.
 
 

Jadwiga z rodziną
Dodano: 2013-08-05
Pobyt od: 2013-07-12 do 2013-07-26
 
 
 

Mieszkanie, dobrze urządzone,po remoncie. Bardzo dobra lokalizacja blisko plaży w centrum Sopotu. Bardzo miły i konkretny kontakt z właścicielem mieszkania. Polecam !


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-08-20 11:56:42
Dziękujemy Pani Jadwigo za miłą i konkretną opinię :) Miło było ponownie Panią gościć u nas. Do zobaczenia.
 
 

Robert
Dodano: 2013-07-15
Pobyt od: 2013-07-03 do 2013-07-07
 
 
  

Ładne mieszkanie, dobrze urządzone, dobra lokalizacja blisko plaży w centrum Sopotu, przemiły kontakt z właścicielem mieszkania. Polecam !


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-07-15 16:16:31
Dziękuję i zapraszam ponownie.
 
Anna
Dodano: 2008-07-30
 

Bardzo dobra lokalizcja, przesympatyczny kontakt, wszystko zgodnie z opisem. Polecam!!


Opinie 1-9 z 9

 

Sopot w przewodniku

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Nie można powiedzieć, że było się w Sopocie, bez spaceru po najbardziej charakterystycznych miejscach tego miasta: Monciaku i molo.

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Podczas sezonu w nadmorskich kurortach widok roznegliżowanych plażowiczów na ulicy to codzienność. Z takim stanem rzeczy postanowił zawalczyć Sopot.

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Już po raz dziewiąty startuje Orange Kino Letnie Sopot – Zakopane 2016. W tym roku do grona filmowych stolic Polski dołączy także Giżycko.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie