Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Sopot tuż przy plaży

Adres obiektu Karlikowska 15, 81-862 Sopot
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-2 z 2

 
 

Aśka
Dodano: 2016-08-16
Pobyt od: 2016-07-23 do 2016-07-31 IP: xxx.98.124.56
 
 
 

rewelacyjnie położone mieszkanie bardzo czyste i rewelacyjnie wyposażone (łącznie z parawanami, ręcznikami) . Kontakt z właścicielem bez problemów. Gorąco polecamy na wyjazd z dziećmi i nie tylko :)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-16 16:45:36
Fajnie, że się Wam podobało :) Dziękuję za opinię i zapraszam ponownie.
 
 

Iwona z rodziną
Dodano: 2013-08-17
Pobyt od: 2013-07-26 do 2013-08-08
 
 
 

Miałam przyjemność korzystać z apartamentu "Pod Mostem". Było przytulnie, miło, wygodnie, dysretnie, w przystępnej cenie i ... z uśmiechem! a przecież to najważniejsze. Czuliśmy się jak stali klienci, mimo że byliśmy tutaj pierwszy raz. Noclegi godne polecenia!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-08-20 11:53:43
Bardzo dziękujemy Pani Iwono za tak przychylny komentarz. Zapraszamy ponownie.

Opinie 1-2 z 2

 

Sopot w przewodniku

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Nie można powiedzieć, że było się w Sopocie, bez spaceru po najbardziej charakterystycznych miejscach tego miasta: Monciaku i molo.

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Podczas sezonu w nadmorskich kurortach widok roznegliżowanych plażowiczów na ulicy to codzienność. Z takim stanem rzeczy postanowił zawalczyć Sopot.

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Już po raz dziewiąty startuje Orange Kino Letnie Sopot – Zakopane 2016. W tym roku do grona filmowych stolic Polski dołączy także Giżycko.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie